CrossmarX wint RAD Race 3 maal achter elkaar.

De jaarlijkse Rapid Application Development Race is 3 maal achter elkaar gewonnen door CrossmarX.

Drie jaar op rij winnen is nooit eerder voorgekomen in de geschiedenis van de RAD Race. De jury-leden, bestaande uit IT-opinion-leaders, waren zeer onder de indruk, vooral omdat de opdrachten elk jaar zo uiteenlopend waren. Het bewijst de kracht van het CrossmarX Application Platform.

CrossmarX heeft hiermee aangetoond dat applicaties met korte doorlooptijden gerealiseerd en aangepast kunnen worden. Hiermee wordt een proces van continue verbetering en groei naar het gewenste einddoel ondersteund.

Het winnen van de RAD Race heeft uiteraard ook de geloofwaardigheid van CrossmarX vergroot. Hierdoor hebben we zonder marketinginspanning een stabiele marktpositie kunnen opbouwen.

Hoewel eenvoud het doel is, is de ontwikkelkracht en -snelheid in de RAD Races bewezen. Geen andere ontwikkelplatform heeft dit tot op heden kunnen weerleggen.

De jury van de RAD Race was vooral te spreken over de combinatie van flexibiliteit en stabiliteit van het CrossmarX Application Platform: "CrossmarX is in staat om binnen een stabiel en solide raamwerk de meest uiteenlopende oplossingen te realiseren. En dat doen ze snel en correct".

Publicaties

2007Evaluatie van de deelnemers met een bijdrage van CrossmarX

           In Het Parool werd de het nut van nieuwe, innovatieve technieken benadrukt.

2008   Interview met Michel in het blad Software Release Magazine naar aanleiding van de eerdere overwinningen. 

2015   Trendrapport Trouw. De kleintjes vallen de groten aan. Pagina 2.

 

Onderstaand de verschillen tussen de deelnemers qua omvang opgeleverde functionaliteit in 2006.


Verslagen RAD Races

2008

2007

2006