Wij zijn Vroeg

Beschrijving

Wij zijn Vroeg is een softwarebedrijf dat maatwerk levert. Wij maken nieuwe applicaties die exact zijn afgestemd op jouw wensen als opdrachtgever. Daarnaast helpen wij mee in het ontwikkelproces. Door mee te denken, advies te geven en ervaringen te delen.

Bij projecten kan gebruik gemaakt worden van een aantal basismodules die op maat gemaakt worden:

 • Projectplanning voor ensembles
  Planningsgereedschap voor alle repetities, concerten, workshops, educatie, etc. Registratie van alle benodigdheden zoals instrumenten en kleding (inclusief waar is wat). Bibliotheek van alle werken inclusief instrumentarium en bezetting. Automatisch opstellen van contracten voor zalen en samenwerkende partijen. Verloning op basis van de CAO voor muziekensembles. Reiskosten en reistijd worden automatisch berekend op basis van geografische kaartgegevens. Ook fondsaanvragen en bezoekersaantallen kunnen worden geregistreerd. Export naar boekhoudsysteem OZCAR.

 • Planningstool voor theaters en zalen
  Personeelsplanning en roostering (optie voor medewerkers om diensten te ruilen). Planning van overige activiteiten. Interne communicatietool (Intranet). Storingsmeldingen voor beheerders. Interne kennisbank (vooral handig voor vrijwilligers). Automatische generatie van productiesheets.

 • Festivalplanning
  Overzicht van alle activiteiten tijdens een festival. Communicatietool voor alle deelnemende artiesten. Registratie van alle reizen en verblijven tijdens en rondom het festival. Automatisch opstellen van contracten. Generatie van draaiboeken. Bijhouden van alle accreditatie-gegevens.
  Naast deze gespecialiseerde pakketten biedt Wij zijn Vroeg ook een scala aan andere oplossingen aan, aangepast aan diverse branches en unieke bedrijfsbehoeften.

Onze applicaties